“KIPPER” do të ndërtojë kompleks për KV Shkëndija (VIDEO)

“KIPPER” do të ndërtojë kompleks për KV Shkëndija (VIDEO)

Klubi i volejbollit Shkëndija këtë sezon e mbylli si nën kampione e elitës së volejbollit vendor, duke qenë një sukses i madh pas “ringjalljes” së klubit kuqezi.

Ndërkohë sponsori gjeneral “Kipper” për televizionin Shenja ka zbuluar se do të ndërtojnë një kompleks modern për klubin e volejbollit Shkëndija, me kushte shumë të mira pë ekipin e parë dhe akademinë.