Kartoni i gjelbër do të bëhet i detyrueshëm

Kartoni i gjelbër do të bëhet i detyrueshëm

Tash e tutje kartoni i gjelbër do të bashkohet me polisat e auto-përgjegjësisë. Që tash  secili pronar duhet ta nxjerrë atë gjatë regjistrimit të automjetit ndërsa kjo risi pritet të zbatohet deri në fund të këtij vitit.

Kreu i Agjencisë së Mbikëqyrjes së Sigurimeve Klime Poposki, tha se do të ketë ndryshime në çmimin e politikës së detyrueshme, pra formimi i çmimeve do të liberalizohet.

“Ne tashmë kemi një rregullore të re në draft versionin dhe ne duhet të fillojmë një dialog me industrinë dhe të përgatitemi së bashku për transportimin e saj të plotë nëpërmjet një ligji të ri të sigurimeve”, deklaroi ai. /SHENJA/