Kancelari gjerman Scholz: E përshëndes votimin e parlamentit të RMV-së

Kancelari gjerman Scholz: E përshëndes votimin e parlamentit të RMV-së

Kancelari gjerman Olaf Scholz ka përshëndetur votimin e propozimit francez në parlamentin maqedonas që i jep mundësi hapjes së negociatave me Bashkimin Europian.

 “E përshëndes votimin e Parlamentit të Maqedonisë që i jep mundësi hapjes së negociatave me Bashkimin Europian. Ne duam që të jeni anëtar të unionit,dhe do të jemi në anën tuaj gjithë kohës”.