Kanadaja gati të pranojë më shumë se 1 milion emigrantë

Kanadaja gati të pranojë më shumë se 1 milion emigrantë

Gjiganti mediatik CNN ka njoftuar se Kanadaja ka planifikuar të tërheqë më shumë se një milion emigrantë.

Me kalimin e kohës ky shtet do i bëjë këta emigrantë banorë të përhershëm të vendit, kështu që ata që kanë në plan të ikin, duhet të nisin të bëjnë gati valixhet.

Në vitin 2017, 286 mijë emigrantë kanë emigruar në këtë vend dhe pritet që kjo shifër të rritet deri në 350 mijë në vitin 2019.

Në artikull shkruhet gjithashtu se ky qëndrim miqësor i Kandasë, po aprovohet kryesisht për banorët e vendeve perëndimore. Kanadaja është e përkushtuar posaçërisht për të ofruar mbrojtje për refugjatët.