` . Kamera brenda motorit të makinës – çfarë ndodh me të gjatë ngasjes? - TV SHENJA

Kamera brenda motorit të makinës – çfarë ndodh me të gjatë ngasjes?

Ju kujtohet djali që e kishte futur kamerën brenda rrotës së makinës? Epo ky djalë tashmë ka bërë diçka tjetër me kamerën e tij GoPro.

Këtë herë, ai fut GoPro-n e tij në makinën e një A80 Toyota Supra Turbo, duke shpresuar të shohë se çfarë do të ndodhë brenda kësaj ndërsa ai drejton makinën e tij, transmeotn Telegrafi.
Atëherë, çfarë patë? Në të vërtetë nuk ka shumë, hapja dhe mbyllja e valvulave, plus pak rrjedhje vaji.

Është interesante të shohësh se çfarë ndodh me motorin gjatë ngasjes së makinës, me vajin që vjen nga lart që shpeshherë mbulon kamerën dhe i mbyll pamjen.

Në fund të videos, djali ishte i kënaqur me atë që pa.