Joe Biden kujton viktimat e sulmit të 11 shtatorit: Nuk do harrojmë kurrë

Joe Biden kujton viktimat e sulmit të 11 shtatorit: Nuk do harrojmë kurrë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka kujtuar viktimat e 11 shtatorit të 2001, nga sulmi më i madh terrorist ndonjëherë.

Biden shkruan se edhe pas 21 vjetësh, jetët e humbura nga ky sulm, kujtohen nga ai dhe Zonja e Parë, Jill.

”Njëzet e një vjet më vonë, ne mbajmë të gjallë kujtimin e të gjitha jetëve të çmuara të vjedhura nga ne në Ground Zero, në Shanksville, Pensilvani dhe në Pentagon. Familjeve dhe njerëzve të dashur që ende e ndjejnë dhimbjen, Jill dhe unë ju mbajmë pranë në zemrat tona. Ne nuk do harrojmë kurrë”.