` . Janë arrestuar dy persona në Veles, posedonin kokainë - TV SHENJA

Janë arrestuar dy persona në Veles, posedonin kokainë

Gjatë ditës së djeshme në magjistralen Shkup-Veles, para pikë pagesës Sopot, policia e Departamenti për Polici Kriminale, Sektori për Tregti të Paligjshme të Drogave, Armëve dhe Substancave të Rrezikshme në koordinim me SPB Veles, arrestuan D.K. (24) dhe A.A. (31), të dy nga Velesi, sepse gjatë kontrollit të automjetit të pasagjerit xhip “Audi”, i drejtuar nga D.K., ku A.A. ishte si bashkudhëtar, dhe pas kontrollit iu është gjetur kokainë, informojnë nga Ministria e Brendshme.

Personat u mbajtën në stacion policor dhe me udhëzimet e Prokurorit Publik nga Prokuroria Publike në Veles, kundër tyre do të ngrihet kallëzim penal për shkak të dyshimit se ata kishin kryer krim sipas nenit 215 të Kodit Penal./