` . Ivanov mohon parregullsitë gjatë avancimit në ushtri - TV-SHENJA

Ivanov mohon parregullsitë gjatë avancimit në ushtri

Kabineti i presidentit Gjorge Ivanov ka kundërshtuar akuzat për korrupsion të hapura nga Komisioni për Antikorrupsion, për avancimin dhe emërimin e pesë ushtarëve të ARM-së.

“Gjatë miratimit të gjashtë dekreteve janë respektuar dispozitat e Kodit Zgjedhor dhe dispozitat e Ligjit për parandalim të korrupsionit. Ne i japim guxim Komisionit për Antikorrupsion që të procedojë pas këtyre rasteve me çka do të largoheshin spekulimet në opinion”. Komisioni për Antikorrupsion në seancën e sotme ka hapur procedura për avancimin dhe emërimin e pesë personave nga ana e presidentit Gjorge Ivanov. /SHENJA/