I burgosuri në Burgun e Idrizovës sillet i vdekur në Klinikën për Toksikologji

I burgosuri në Burgun e Idrizovës sillet i vdekur në Klinikën për Toksikologji

Ministria e Punëve të Brendshme njoftojnë se 49-vjeçari i burgosur në Burgun e Idrizovës është sjellur i vdekur në Repartin për Toksikologji në spitalin “Nëna Tereza”.

Dje në ora 15:10 në SPB Shkup është denoncuar se në spitalin “Nëna Tereza” në Repartin për Toksikologji është sjellur i vdekur J.H (49) nga Kërçova, i burgosur në ENP Idrizovë.
Sipas punonjësve të ENP Idrizovë, J.H i ka ardhur të fikët dhe në rrugë për në spital ka ndëruar jetë.

Me urdhër të prokurorit publik trupi i pajetë është dërguar për autopsi.