Hiqet ndalesa për kamionë në rrugën Strugë VK Qafë Thanë

Hiqet ndalesa për kamionë në rrugën Strugë VK Qafë Thanë

Ndalesa për qarkullim për automjete të rënda transportuese në aksin rrugor Strugë – vendkalimi kufitar Qafë Thanë është hequr nga ora 7.45 minuta, bëri të ditur Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

Ende janë në fuqi ndalesat për qarkullim të kamionëve në akset rrugore Mavrovë – Dibër, Gostivar Kërçovë përmes Strazhës.

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa me mbetje të dëborës në rrugë pas intervenimit të ekipeve kujdestare të NP Rrugët e Maqedonisë.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet e tjera kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.