Gruevski është parë duke nxjerr para nga një bankomat në Budapest

Gruevski është parë duke nxjerr para nga një bankomat në Budapest

Nikolla Gruevski është parë në Budapest duke nxjerr para nga një bankomat. Fotografia është publikuar nga Tellma. Dërguesi i fotografisë ka treguar se e ka parë Gruevskin në një shitore në periferi të Budapestit duke nxjerr para. Më pas ai menjëherë është paraqitur në telefon dhe në ato momente ka ardhur një makinë me xhama të zeza dhe e ka marrë atë.
Gruevski në Hungari ka status të azilantit, ndërsa atje gjendet nga 11 nëntori, ku zgjidhi të ik në vend që të vuaj dënimin me burg.