Gostivar, 71-vjeçari ka tentuar ta sulmojë me thikë nusen e djalit

Gostivar, 71-vjeçari ka tentuar ta sulmojë me thikë nusen e djalit

Dje në mbrëmje (25-maj) rreth orës 22:40, zyrtarët policorë të SPB Tetovë – Departamenti për Punë të Brendshme Gostivar kanë privuar nga liria 71-vjeçarin R.I. nga Gostivari, i cili sipas raportit kishte tentuar të sulmojë me një mjet të mprehtë nusen e djalit, 31-vjeçare.
I njëjti është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar dhe pas dokumentimit të rastit do të përgatitet parashtresa përkatëse.