Gjatë ceremonisë së hapjes së Kampionatit Botëror pritet të recitohet edhe Kuran (VIDEO)

Gjatë ceremonisë së hapjes së Kampionatit Botëror pritet të recitohet edhe Kuran (VIDEO)

Sot nis Kampionati Botëror “Qatar 2022”.

Për një muaj rresht adhuruesit e futbollit do të përjetojnë emocione të papërshkrueshme.

Ndeshja e parë do të luhet nga ora 17:00, nës mes të organizatorit dhe Ekuadorit.

Në ceremoninë e hapjes do të jetë edhe një pjesë e veçantë.

Rreth 100 fëmijë do të recitojnë një pjesë nga Kurani, raportojnë mediat ndërkombëtare.

Po ashtu në këtë kampionat, nuk lejohet shitja e alkoolit për tifozët.