Gjatë 24 orëve të kaluara janë prodhuar 11.446 megavat orë energji elektrike

Gjatë 24 orëve të kaluara janë prodhuar 11.446 megavat orë energji elektrike

SHA EMV gjatë 24 orëve të kaluara i prodhoi 11.446 orë megavat energji elektrike.

Siç informoi Qeveria, në termocentrale janë prodhuar 8.092 megavat orë, ndërsa në hidrocentralet dhe në Parkun me erë “Bogdanc” 3.354 megavatë orë energji elektrike.

“SHA EMV më 04.11.2022 në tërësi i kënaqi nevojat e energjisë elektrike për amvisëritë edhe të konsumatorëve të vegjël vetëm prej kapaciteteve vendore”, shtohet në kumtesën e shërbimit qeveritar për shtyp.