Gjarpri trazon pasagjerët e aeroplanit që po zbarkonte në New Jersey

Gjarpri trazon pasagjerët e aeroplanit që po zbarkonte në New Jersey

Autoritetet iu përgjigjën një aeroplani që zbarkoi në Newark, New Jersery, pasi pasagjerët në fluturimin e tij nga Tampa, i Floridas, gjetën një gjarpër në bord, transmeton Telegrafi.

United Airlines konfirmoi se zyrtarët e Autoritetit të Portit të New Yorkut dhe New Jerseyt dhe stafi i operacioneve të Aeroportit Ndërkombëtar të Newark Liberty për kafshë të egra u thirrën në United Flight 2038 pasi gjarpri u pa në dysheme në klasën e biznesit ndërsa aeroplani po zbarkonte të hënën.

Gjarpri, i identifikuar si një gjarpër llastik i padëmshëm, u lëshua jashtë aeroportit.

Zyrtarët e aeroportit thanë se incidenti nuk ndikoi në operacionet.