Gashi nga Kumanova: Beteja më patriotike që e kemi është të ndalim migrimin e të rinjve

Gashi nga Kumanova: Beteja më patriotike që e kemi është të ndalim migrimin e të rinjve

Kryetari i Alternativës Afrim Gashi, sonte në tubimin zgjedhor në Kumanovë tha se migrimin e të rinjve mund ta ndalim vetëm nëse përmirësojmë gjendjen ekonomike.

“Migrimin mund ta ndalim vetëm duke përmirësuar gjendjen ekonomike dhe këtu do të na duhet ndihmë edhe e qendrës edhe e komunës së Kumanovës, duhet një angazhim gjithëpërfshirës. Nëse vetëm një djalë, vajzë e ndalojmë të mos shkoje në migrim brenda këtyre katër viteve unë do të isha i lumtur. Por ne do të duhet të bëjmë çmos që t’i ndalim ato qindra autobus që çdo qitë çdo muaj na shkojnë, kjo është beteja jonë më patriotike që kemi në Maqedoninë e Veriut”, tha Gashi. /SHENJA/