Galaxy S10 vjen me pesë modele

Galaxy S10 vjen me pesë modele

Samsungu do të prezantojë telefonin e saj të ri Galaxy S10 në muajin e ardhshëm, me gjasë më 20 shkurt, raporton GSMArena.

Sipas këtyre raportimeve thuhet se Galaxy S10 vjen me pesë modele: Lite, vanilla, plus, si dhe dy modele modelet e saj të para 5G.

Galaxy S10, S10+ dhe S10 Lite do të mund të paraporositen disa ditë pas prezantimit, derisa në treg pritet të jenë më 8 mars.

Derisa dy modelet 5G, “Beyond X (Galaxy 10 5G)” dhe “Beyond Bolt (Galaxy S10 Bolt)”, pritet të jenë në treg më vonë gjatë vitit 2019.

Kjo është një pasqyrë e shpejtë e specifikave për pesë modelet:

Image