Gabimi i rëndë i arbitrit, AIA i kërkon falje Milanit

Gabimi i rëndë i arbitrit, AIA i kërkon falje Milanit

Shoqata e Arbitrave italianë (AIA) i kërkoi falje Milanit për gabimet e arbitrimit të Marko Serras, i cili dje ishte nën vëzhgimin e Andrea Gervasonit, zëvendësdizenjator dhe për më tepër i pranishëm në tribunat e “San Siro”-s.

Sipas “La Gazzetta dello Sport”, ka qenë ky i fundit që i ka prezantuar faljet e AIA-s klubi kuqezi i cili nga ana e tij pranoi mungesën e keqdashjes në gabimet – edhe pse të rënda – të arbitrit dhe ka pranuar faljen.