Fushatës së Bekim Salit nëpër Çair iu bashkua edhe Afrim Gashi dhe Ziadin Sela

Fushatës së Bekim Salit nëpër Çair iu bashkua edhe Afrim Gashi dhe Ziadin Sela

Gjatë ditës së djeshme, fushatës së Bekim Salit nëpër rrugët e Çairit, i është bashkangjitur edhe kryetarët e partive të koalicionit Alternativa dhe Aleanca për Shqiptarët, Afrim Gashi dhe Ziadin Sela.
“Ditën e shtunë e kaluam nëpër lagjen Seravë. Duke i vizituar familjet e ndryshmet të kësaj lagjeje e duke pirë çaj, kishim mundësi t’i dëgjojmë hallet dhe pritjet e tyre. Risia e kësaj dite ishte që këtyre takimeve
iu bashkëngjitën edhe kryetarët e partive të koalicionit, Afrim Gashi dhe Ziadin Sela. Ishte një surprizë e këndshme jo vetëm për neve, por edhe për qytetarët që na pritën.
Serava është e gatshme për ndryshim”, thuhet në njoftimin e kandidatit për komunën e Çairit, Bekim Sali.