FOTOLAJM: Prishtina nën ujë

FOTOLAJM: Prishtina nën ujë

Reshjet e mëdha të shiut në Prishtinë kanë shkaktuar vështirësi në qakurllimin e qytetarëve.

Reshjet e shiut kanë mbushur me ujë edhe sheshet e kryqytetit duke filluar nga “Skënderbeu” dhe deri tek “Zahir Pajaziti”.