(FOTO) Vijojnë sulmet në qytetin e Kharkiv, pamje nga ndërtesat e shkatërruara

(FOTO) Vijojnë sulmet në qytetin e Kharkiv, pamje nga ndërtesat e shkatërruara

Sulmet në rajonin e Kharkiv në Ukrainë kanë vijuar sërish duke shkaktuar dëme të pallogaritshme, duke e mbushur vendin me gërmadha.

Në disa pamje të publikuara shihet se si një bllok banesash në Kharkiv kanë mbetur të djegura dhe të shkatërruara pas granatimeve në rajon.

Në këtë zonë banorët e mbetur janë strehuar në stacionet e metrove dhe bodrumeve, të cilat janë vendet më të sigurta për momentin.