(FOTO) Spektakël në ceremoninë e hapjes solemne të Kampionatit Botëror

(FOTO) Spektakël në ceremoninë e hapjes solemne të Kampionatit Botëror

Ceremonia e hapjes zyrtare të Kampionatit Botëror në Katar ishte një spektakël i vërtet. Organizatorët e këtij evenimenti më të madh në botë, kishin përgatitur në detaje gjithçka, dhe me të vërtetë ceremonia ishte diçka e jashtëzakonshme.