Foli edhe Artan Grubi: Faleminderit shumë!

Foli edhe Artan Grubi: Faleminderit shumë!

Artan Grubi mëngjesin e sotëm nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale ka komentuar rezultatet e zgjedhjeve lokale.
“Nëntori na gjen fitues absolut në kampin shqiptar me dyfish më shumë komuna se të gjithë të tjerët bashkë dhe me dyfish vota më shumë se të tjerët.
Ali Ahmeti është i qëndrueshëm dhe ka besimin e shumicës dërmuese të qytetarëve shqiptar në vendin tonë përballë të gjithë të tjerëve bashkë.
Ju faleminderit pafundësisht për besimin e dhënë edhe në nivel lokal, do t’ua kthejmë me punë e përkushtim si çdoherë e nuk do t’ju zhgënjejmë asnjëherë nën udhëheqjen e çiltërt të rilindasit të fundit të kombit Ali Ahmeti”, ka shkruar Grubi.