Erdoğan: Türkiye ra dakord me Putin-in për të dërguar drithëra në vendet afrikane

Erdoğan: Türkiye ra dakord me Putin-in për të dërguar drithëra në vendet afrikane

Presidenti Erdoğan tha se Biden-i gjatë takimit të tyre në Bali e falënderoi atë për rolin e Türkiye-s në marrëveshjen historike të korridorit të drithërave

Presidenti Erdoğan tha se Türkiye ra dakord me Putin-in për të dërguar drithëra në vendet afrikane, përfshirë në Mali, Xhibuti, Sudan dhe Somali

Presidenti Erdoğan tha se Biden-i gjatë takimit të tyre në Bali e falënderoi atë për rolin e Türkiye-s në marrëveshjen historike të korridorit të drithërave

Erdoğan tha se Türkiye dëshiron të mbajë SHBA-në dhe Rusinë në kontakt të ngushtë dhe t’u mundësojë atyre të takohen shpesh

Erdoğan tha se Türkiye nuk do të përballet me probleme energjetike, duke shtuar se ka vende që thonë se ‘mund ta mbështesim’ Türkiye-n në fushën e energjisë