Erdoğan njofton se 6 persona kanë humbur jetën dhe 53 janë lënduar nga shpërthimi në Taksim të Istanbulit

Erdoğan njofton se 6 persona kanë humbur jetën dhe 53 janë lënduar nga shpërthimi në Taksim të Istanbulit

Presidenti Erdoğan njofton se 6 persona kanë humbur jetën dhe 53 janë lënduar nga shpërthimi në Taksim të Istanbulit.

Presidenti Erdoğan: “Përpjekjet për ta nënshtruar Türkiyen dhe kombin turk përmes terrorizmit nuk do të arrijnë qëllimin e tyre as sot, e as nesër, ashtu siç nuk e arritën dje.

Presidenti Erdoğan: Të jetë i sigurt kombi ynë se autorët e incidentit në rrugën Istiklal do të dënohen ashtu siç e meritojnë.
Erdoğan për sulmin në Istanbul: Ndonëse mund të jetë e gabuar të quhet terrorizëm në terma absolutë, të dhënat e para sinjalizojnë se mund të bëhet fjalë për terrorizëm.