DPHM: Të enjten do të ketë ulje të temperaturave

DPHM: Të enjten do të ketë ulje të temperaturave

Deri pasnesër mëngjeset do të jetë të ftohtë, në disa vende temperaturat do të bien nën zeron dhe nëpër disa lugina do të ketë kushte për paraqitje të mjegullës së dobët.

Gjatë ditës moti do të jetë me diell dhe relativisht i ngrohtë, njoftoi Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike.

Të enjten do të fryjë erë e përforcuar veriore, veçanërisht përgjatë Vardarit që do të shkaktojë rënien e temperaturave gjatë dy ditëve të ardhshme për disa shkallë, informojnë nga DPHM.