Dorëheqjet nuk kanë të ndalur, dorëhiqen Nastov, Vasileski dhe Dimitrovski

Dorëheqjet nuk kanë të ndalur, dorëhiqen Nastov, Vasileski dhe Dimitrovski

Drejtorët e NP “Rrugë dhe rrugica”, Boris Nastov nga NPQ Turs, Filip Vasilevski dhe ai i Ndërmarrjes Publike për mirëqenie të kafshëve endacakë “Llajka” – Shkup, Voisllav Dimitrovski sot kanë dhënë dorëheqje nga funksionet e tyre, për siç thonë ata, “mospasjes së koordinimit me kryetaren e qytetit të Shkupit, Danella Arsovska”.