Dorëheqja e Milevskit dorëzohet në Kuvend

Dorëheqja e Milevskit dorëzohet në Kuvend

Dorëheqja e ministrit të Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski, tashmë u është dorëzuar deputetëve pasi që sot Qeveria e dërgoi në Kuvend.

Nga Kuvendi njoftojnë se do të japin informata shtesë se në cilën seancë do të konstatohet dorëheqja e Milevskit.

Milevski pas dorëheqjes tha se është koha për ndryshime.

“Pas 3 vitesh që kam qenë ministër i Vetëqeverisjes Lokale, mendoj se është koha për ndryshime dhe në këtë pozitë të vijë një staf tjetër i PLD-së”, tha më herët Milevski për “Lokalno”.

Sipas informacioneve nga Partia Liberal-Demokratike, për këtë post ministror do të propozohet Risto Penov, për të cilin ende nuk është dorëzuar propozim në Kuvend.