Dita e nëntë e protestave kundër propozimit francez

Dita e nëntë e protestave kundër propozimit francez

Para qeverisë ka filluar protesta kundër propozimit francez me moton “Ultimatum- Jo, faleminderit”.

Sot është dita e nëntë e protestave, ndërsa pjesëmarrës janë edhe partitë opozitare, si VMRO-DPMNE dhe “E Majta”.

Propozimi francez gjendet në Kuvend, ndërsa VMRO vazhdimisht po bënë apel që i njëjti të mos votohet.