Digjet një fabrikë prodhimi në hyrje të Negotinës, zjarrfikësit në terren

Digjet një fabrikë prodhimi në hyrje të Negotinës, zjarrfikësit në terren

 Digjet një fabrikë prodhimi që gjendet në hyrje në Negotinë, nga ana e autostradës Shkup-Gjevgjeli.

Nga Njësia territoriale të kundërvajtëse konfirmuan për MIA-n se për momentin zjarrfikësit janë në terren dhe po intervenojnë në shuarjen e zjarrit.

Prej atje theksuan se tani për tani nuk mund të jepen shumë detaje për zjarrin.