Dhoma e përdorur nga Leo Messit gjatë Kupës së Botës në Katar, do të bëhet muze

Dhoma e përdorur nga Leo Messit gjatë Kupës së Botës në Katar, do të bëhet muze

Universiteti i Katarit po e shndërron dhomën, ku Lionel Messi qëndroi gjatë Kupës së Botës në një muze.

Agjencia e lajmeve e Katarit (QNA) zbuloi në rrjetet sociale se dhoma e Messit në rezidencën e universitetit më të rëndësishëm në vend nuk do të jetë më e disponueshme për mysafirë.

Dhoma do të ruajë gjithçka që ka lënë pas sulmuesi i Paris Saint-Germain dhe do të bëhet një muze i vogël për studentët dhe turistët që vizitojnë Katarin.

Dhoma e përdorur nga Leo Messit gjatë Kupës së Botës