Derivatet e naftës me çmime të reja

Derivatet e naftës me çmime të reja

Komisioni Rregullator për Energjetik ka njoftuar se për dy denarë do të ulet çmimi i dizelit, ndërsa Vaji i Lehtë për Amvisëri për 2.5 denarë.
Çmimet e EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 mbeten të pandryshueshëm.
Sipas vendimit, pas mesnate një litër EUROSUPER BS-95 do të vazhdojë të shitet për 84.5 denarë, ndërsa EUROSUPER BS-98 për 87 denarë për litër.
Një litër Dizeli sipas vendimi të ri do të shitet për 90 denarë.