Derisa fliste kryetarja e KE-së, deputetët e VMRO-së nxorën disa pankarta me mesazhe kundër propozimit francez

Derisa fliste kryetarja e KE-së, deputetët e VMRO-së nxorën disa pankarta me mesazhe kundër propozimit francez

Përderisa kryetarja e Komisionit Evropian, Ursula Von Der Lajen, ishte duke mbajtur fjalimin në Kuvend, deputetët e VMRO-DPMN-së, nxorën disa transparent me mesazhe në gjuhën angleze, raporton SHENJA.

“Ultimatum, jo faleminderit”, “Ne jemi maqedonas dhe jo bullgar”, “Bullgari turpërohu” dhe disa të tjera.