Denoncime për bomba në 12 shkolla në Shkup, 8 në Kumanovë

Denoncime për bomba në 12 shkolla në Shkup, 8 në Kumanovë

Denoncime për bomba pasdite janë dërguar në adresat elektronike të 12 shkollave në Shkup dhe tetë në Kumanovë, kanë informuar nga MPB.
“Deri tani, pasdite, është denoncuar se në adresat elektronike të 12 shkollave në Shkup dhe tetë në Kumanovë janë dërguar kërcënime për vendosje të materialeve shpërthyese. Menjëherë pas denoncimeve nga ana e zyrtarëve policor janë ndërmarr masa për evakuim të objekteve dhe janë duke u zhvilluar kontrolle antiterroriste dhe për ndërmerren masa për zbardhjen e rasteve”, thuhet në njoftimin e MPB-së.