Denizli, adresa e pushimeve “shëruese” (Foto)

Denizli, adresa e pushimeve “shëruese” (Foto)

Qyteti Denizli i cili është një nga qendrat më të rëndësishme të turizmit në Turqi, krahas bukurive të saj natyrore, historisë mijëra vjeçare dhe travertinat e bardha, është një pikë atraktive edhe për atë që kërkojnë shërim në ujërat termale, shkruan Anadolu Agency (AA).  Denizli është një nga qytetet më të rëndësishëm në rajonin e Egjeut me turizmin dimëror, me pasurinë historike, bukuritë natyrore, evenimentet sportive si hedhje me parashutë, ski, fluturim me balonë si dhe me ujërat termale për shërim.