` . Deklaratat e noterizuara të personave që iu keqpërdorën emrat në mbledhjen e rrejshme të Rijasetit (Dokument) - TV SHENJA

Deklaratat e noterizuara të personave që iu keqpërdorën emrat në mbledhjen e rrejshme të Rijasetit (Dokument)

BFI ka sqaruar më tej se si është organizuar “mbledhja e rrejshme e Rijasetit”. Në vazhdim janë deklaratat e noterizuara të anëtarëve të Rijasetit dhe koordinatorëve, emrat e të cilëve janë keq-përdorur si kinse pjesëmarrës në mbledhjen e jashtëzakonshme të Rijasetit, të mbajtur më 30.03.2019.