` . City e Tottenhami do t’i kenë nga dy mijë tifozë në finalen e Carabao Cup - TV SHENJA

City e Tottenhami do t’i kenë nga dy mijë tifozë në finalen e Carabao Cup

Tottenhami dhe Manchester City do t’i kenë nga dy mijë tifozë në stadiumin “Wembley” ku do të zhvillohet ndeshja finale e Carabao Cup më 25 prill, ka njoftuar BBC të martën.

Megjithatë, tifozët nën moshën 18-vjeçare nuk do të lejohen të futen në stadium, sikurse edhe personat me sëmundje klinike dhe shtatzënave u është thënë gjithashtu mos të aplikojnë për bileta.

Për të hyrë në stadiumin “Wembley”, tifozët duhet të bëjnë një test anësor të koronavirusit në një vend të caktuar – jo në shtëpi – 24 orë para ndeshjes.

Dhe ata duhet të sjellin prova të një rezultati negativ, ose të dërgojnë një tekst apo email.

Tifozët që marrin një biletë duhet të nënshkruajnë një formular pëlqimi, pasi ndeshja është pjesë e programit të qeverisë për hulumtimin e ngjarjeve, i cili vlerëson sesi ngjarjet kryesore mund të rihapen në mënyrë të sigurt për publikun ndërsa masat për parandalimin e përhapjes së koronavirusit do të lehtësohen.