Rrugët janë të rrëshqitshme për shkak të lagështisë

Rrugët janë të rrëshqitshme për shkak të lagështisë

Reshje ta pakta të borës kishte në mëngjes rrugët e Shkupit këtë mëngjes. Qytetarët rekomandohet të lëvizin me kujdes dhe të vozisin me vëmendje për shkak se bora është ende e pa pastruar. Për shkak të festës së Krishtlindjeve, qytetarët nuk presin që autoritetet e Bashkisë së Shkupit, ndërmarrjet publike të veprojnë shpejtë dhe të ndikojnë në lehtësimin e lëvizjes.

Qyteti e Shkupit njoftoi se krahas korsive, ekipet e ndërmarrjeve publike “Higjiena komunale” dhe “Parqet dhe gjelbërim” në terren në mënyrë mekanike por edhe me dorë e pastrojnë borën nga trotuaret dhe se shërbimi dimëror i Bashkisë së Shkupit e ndjek gjendjen në terren dhe intervenon sipas nevojave.