Boçvarski: Faza e parë e autostradës Shkup – Bllacë do të përfundojë vitin e ardhshëm

Boçvarski: Faza e parë e autostradës Shkup – Bllacë do të përfundojë vitin e ardhshëm

Ministri i Transporti dhe Lidhjeve, Bllagoja Boçvarski ka premtuar se faza e parë e autostradës Shkup – Bllacë do të përfundojë vitin e ardhshëm.
“Punimet ndërtimore në autostradën Shkup – Bllacë zhvillohen me dinamikë të mirë dhe presim që vitin e ardhshëm të përfundojë ndërtimi i fazës së parë dhe të nënshkruhet procedura tendruese për fazën e dytë nga Bllaca në Stankovec”, tha Boçvarski në paraqitjen për media ku prezantoi buxhetin e kësaj ministrie.
Ai tha se sfidat zgjidhen në vazhdimësi dhe nuk janë të një natyre që nuk mund të zgjidhen.