Binjakët në Itali,njëri në vitin 2018, tjetri më 2019

Binjakët në Itali,njëri në vitin 2018, tjetri më 2019

Janë binjakë barezë, të lindur në të njëjtin spital. Por në dy vite të ndryshme. Njëri në 2018, tjetri në 2019. Ato dy minuta distancë kanë bërë diferencën për dy djemtë e një familje bareze ndërmjet dy viteve, në një maternitet të Romës, shkruajnë mediat në Itali.

Andrea, është i pari dhe lindi në orën 23.59 minuta të datës 31 dhjetor 2018. Fabio ndërkohë, pa dritën vetëm dy minuta më vonë. Por kalendari kishte ndryshuar faqe, ishte ora 00.01 i 1 janarit 2019.

“Në realitet, një ndryshim ekziston gjithmonë por në rastin tonë diferenca bëhet ndërmjet dy viteve të ndryshëm” thotë xhaxhai i fëmijëve. Përveç kuriozitetit, të dy djemtë gëzojnë shëndet të plotë. Dhe do të kthehen shumë shpejt në Bari, së bashku me babain Antonio, 30 vjeç dhe nënën Rita, 28 vjeç. Për shkak të një shtatzanie të vështirë u është dashur që të shkojnë në maternitetin e Romës.