Biden: Votoni! Ka ardhur koha të mbrojmë demokracinë

Biden: Votoni! Ka ardhur koha të mbrojmë demokracinë

Presidenti amerikan, Joe Biden ka folur rreth zgjedhjeve në SHBA, duke theksuar se ka ardhur koha për të mbrojtur demokracinë.

Ky është apeli që ai bëri në Maryland, në mitingun e fundit para votimit.

“Ne e dimë në thelb se demokracia jonë është në rrezik, por ne do të jemi atje. Fuqia në Amerikë është aty ku ka qenë gjithmonë, në duart tuaja, në duart e popullit,” tha presidenti amerikan.

Biden më pas vuri në shënjestër republikanët dhe tha nëse ata marrin kontrollin e Dhomës së Përfaqësuesve “ata do të zhdukin gjithçka që sapo kemi bërë”.