Biden do të rikandidojë për President dhe në 2024

Biden do të rikandidojë për President dhe në 2024
U.S. President Joe Biden reacts as he makes a statement about the school shooting in Uvalde, Texas shortly after Biden returned to Washington from his trip to South Korea and Japan, at the White House in Washington, U.S. May 24, 2022. REUTERS/Kevin Lamarque

Në një postim në Twitter, zëdhënësja e Shtëpisë së Bardhë, Karin Jean –Pierre konfirmoi synimin e Joe Biden për të rikandiduar për president në vitin 2024.
‘Për të qënë të qartë, presidenti e ka thënë disa herë: ai synon të rikandidojë në vitin 2024’ ka shkruar zëdhënësja në postimin e saj,

Biden është tashmë presidenti më i vjetër në historinë e SHBA-së, nëse ai do të rizgjidhet në vitin 2024, ai do të jetë 82 vjeç në kohën e marrjes së postit dhe 86 vjet në fund të mandatit të tij të dytë.