BEG-ut i është marrë licenca

BEG-ut i është marrë licenca

Po ashtu, kryetari i KRRE-së njoftoi se i është marrë licenca njësisë BEG Prodhimi, ndërsa do të merren edhe licencat për njësitë BEG Distribuim dhe BEG Furnizim.

“Siç e dini kemi një kohë që i kemi mospajtimet tona, me marrjen hua nga Qeveria rreth 6 milionë euro, furnizimi me energji termike në Qytetin e Shkupit plotësisht u stabilizua. BEG prodhimi, edhe më tej për licencën e saj vlerëson se nuk do të mund ta kryejnë këtë veprimtari, me kualitetin e   duhur dhe për këtë  Komisioni Rregullator i Energjetikës ka vendosur për t’ia marrë licencën kompanisë BEG. Në mënyrë shtesë, të premten morëm dy kërkesa të këtilla edhe për BEG Distribuim dhe BEG Furnizim”, ka deklaruar Marko Bislimovski, përcjell SHENJA.