` . Avokati i Shtetit, Femi Stafa takohet me ambasadorin polak në Shkup - TV-SHENJA

Avokati i Shtetit, Femi Stafa takohet me ambasadorin polak në Shkup

Avokati i Shtetit, Femi Stafa është takuar sot me ambasadorin e Polonisë, Wojcijec Tycinski. Gjatë takimit, janë shkëmbyer mendime dhe përvojat e përbashka të të dyja vendeve. Ambasadori polak ka premtuar vazhdimin e përkrahjes së vendit të tij për institucionin e Avokatit të Shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Stafa e ka falënedruar ambasadorin Tycinski për përkrahjen e deritashme. /SHENJA/