ASH të shtunën do të mbajë Kuvendin e partisë, do të shqyrtohet dorëheqja e Ziadin Selës

ASH të shtunën do të mbajë Kuvendin e partisë, do të shqyrtohet dorëheqja e Ziadin Selës

Aleanca për Shqiptarët të shtunën do të mbajë Kuvendin e partisë në Shkup ku do të konstatohet dorëheqja e Ziadin Selës.

“Në këtë Kuvend do të shqyrtohet dorëheqja e kryetarit Sela dhe do të diskutohet dhe do të do të sillen vendime për hapat e mëtejmë”, deklaroi Naim Bajrami, zëdhënës i ASH-së.

Në Kuvend gjithashtu do të diskutohet edhe dorëheqja e deputetes Ilire Dauti nga pozita e koordinatores së grupit parlamentar.