Arrestohet dy shtetas të Austrisë në Gostivar, kapen me lëndë narkotike

Një orë pas mesnatës së Vitit të Ri, në Gostivar janë arrestuar B.S (22) dhe L.S (24) nga Linzi i Austrisë.

Siç njofton Ministria e Punëve të Brendshme, tek ata është gjetur kokainë.
Më tepër informacione do të jepen pas plotësimit të plotë të dokumentacionit në lidhje me rastin.