Alarmet për bomba, padi penale për 63 vjeçarin nga Tetova

Alarmet për bomba, padi penale për 63 vjeçarin nga Tetova

Sektori për luftë kundër Terrorizmit, Ekstremizmit të Dhunshëm dhe Radikalizmit pranë Departamentit për Çrrënjosjen e Krimit të Organizuar dhe Serioz dje në Prokurorinë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit ka ngritur kallëzim penal kundër S.Gj. (63) nga Tetova i dyshuar për vepër të kryer penale “terrorizëm”, e paraparë dhe e dënuar sipas nenit 394-b paragrafi 2 nga Kodi Penal.

Më 17.12.2022 nga telefoni i tij celular, i denoncuari S.Gj. është lajmëruar në SPB-Dellçevë me ç’rast rrejshëm është prezantuar dhe ka lajmëruar se në më shumë lokacione në qytet ka vendosur bomba.

 

Zyrtarët policorë kanë ndërmarr të gjitha masat e nevojshme, kanë kryer kontrollet e duhura dhe kanë konstatuar se bëhet fjalë për alarme të rrejshme.