Alarme për bomba në nëntë shkolla të mesme në Shkup dhe në Bankën Popullore

Alarme për bomba në nëntë shkolla të mesme në Shkup dhe në Bankën Popullore

Në SPB Shkup sot në mëngjes rreth orës 09:45 është denoncuar se në adresën elektronike të nëntë shkollave të mesme në Shkup është dërguar kërcënim për vendosjen e shpërthimit.

“Menjëherë pas marrjes së kallëzimit, nga nëpunësit e policisë janë marrë masa për evakuimin e sigurt të shkollave dhe po bëhen kontrolle antiterroriste dhe po merren masa për zbardhjen e rasteve”, informuan sot nga MPB-ja.

Edhe nga BPRMV gjithashtu, sot rreth orës 10:10 është denoncuar se në adresën elektronike është dërguar një kërcënim për vendosjen e një mjeti shpërthyes.

Nga MPB-ja theksojnë se janë marrë menjëherë masat e nevojshme për evakuim të sigurt dhe po vijojnë kontrollet antiterroriste dhe po merren masa për zbardhjen e rastit.