Aksident në dalje të Manastirit, ka të lënduar

Aksident në dalje të Manastirit, ka të lënduar

Para disa minutave ka ndodhur një aksident i rëndë në dalje të Manastirit për në Krevari.

Sipas SPB Manasitir, në këtë aksident kanë marrë pjesë tre automjete, gjegjësisht një furgon që ka transportuar punëtorë fabrike, një kamion dhe një automjet.

Sipas të dhënave të para nga spitali i Manastirit, nga ky aksident kanë mbetur të lënduar 10 persona, prej të cilëve dy janë me lëndime të rënda trupore.

Autoritetet janë në vendngjarje për të konstatuar shkaqet e aksidentit.