Ademi: Kur ka kriza qeveritë dinë të jenë kreativ edhe në vjedhje

Ademi: Kur ka kriza qeveritë dinë të jenë kreativ edhe në vjedhje

Kur ka kriza qeveritë dinë të jenë inovativ dhe kreativ edhe në vjedhje, tha ekonomisti Visar Ademi në emisionin ‘Enter’ në TV SHENJA.

“Nu e dimë ne sa është fatura e dëmeve nga virusi. Duhet dikush të del, ekspertët e Qeverisë dhe të na thonë ‘deri në këtë kohë ka vajtur dëmi në kaq….’ kjo është si ajo tabela elektronike që na e premtuan në shesh, që asnjëherë nuk u bë, sepse ne asnjëherë nuk e morrëm vesh sa para janë të vjedhura, e jo më të dimë sa para duhet të kthehen”, deklaroi Ademi.